Study guides

Q: Marcus has a total of 10 nickels and dimes in his pocket He has a total of 70 cents How many dimes does he have in his pocket?

Write your answer...

Submit

Related questions

4

6 dimes, 5 dimes 2 nickels, 4 dimes 4 nickels, 3 dimes 6 nickels, 2 dimes 8 nickels, 1 dime, 10 nickels, and 12 nickels.

Nickels are worth five cents and dimes are worth ten.

5 nickels and three dimes

2 dimes and 5 nickels

3 dimes is 30 cents and 5 nickels is 25 cents so 3 dimes is worth more.

5 dimes = 50 cents 3 nickels = 15 cents Total is 65 cents

1 quarter, 4 dimes , 2 nickels

You do. 6 dimes = 60 cents 9 nickels = 45 cents 6 dimes = 12 nickels

11 dimes.

43 dimes and 30 nickels

Sue has three nickels.

$1.10 (10 dimes = $1.00; 2 nickels = 10 cents. So $1.00 + 10 cents = $1.10)

There are 5 ways to make 30 cents using quarters, nickels, and dimes.

One quarter and one nickel makes thirty cents. Three dimes makes thirty cents. Six nickels also makes thirty cents.

14 nickels = 70 cents 3 dimes = 30 cents 14 nickels + 3 dimes = 1.00

45X1X5X10 = 2250 ways to make 45 cents using pennies nickels and dimes.

A dime is 10 cents and a nickel is 5 cents, so each dime is the same as 2 nickels. That means 49 dimes are equivalent to 49*2 = 98 nickels.

You can make 25 cents without using dimes or nickels by using one quarter or twenty-five pennies.

A US nickel is 5 cents, so convert the dimes and quarters to multiples of 5: One dime is 10 cents or 2 nickels, so 9 dimes would be equivalent to 18 nickels. A quarter is 25 cents or 5 nickels, so 6 quarters is 30 nickels.

She has 11 nickels.

5 dimes is 5 x 10 cents = 50 cents. 3 nickels is 3 x 5 cents = 15 cents. 50 cents + 15 cents = 65 cents.

There are 18 ways to make change for 75 cents with only quarters, dimes and nickels.

60 cents

7 dimes and 1 nicle

People also asked